Titta spel...


Slit och släng

Min mobil faller bokstavligt talat i bitar... bluh, jag vill inte ha en ny mobil jag gillar den här. Fånigt att det ska kosta över tusen spänn att laga, jag vill ha kvar min telefon! Men man kan inte ha en viklur i två delar...

Vinka till publiken

Jag bara undrar... varför ser man så ful ut i en webkamera? Ja om man skulle vara i en kamera så skulle man väl inte se så värst läcker ut ens om det var värsta värstingcanonen, men you know... för jag tror verkligen inte att jag är så ful egentligen. Jag vet i alla fall att andra kameror har tagit väldigt mycket bättre bilder. På mig alltså. Ja ja, jag använder inte skiten i alla fall. Häpp!


Ring ring...

Min ring är tillbaka där den borde vara igen, på mitt finger ^_^ Det känns bra, och nu är den skriven också. Fast de skrev med fel stil... det ser iofs bra ut, men jag är ganska säker på att det inte är den stil vi sa. Får se om vi bråkar om det, det är ju inte som att det går att ändra hur som helst i alla fall.

Jag har två musik-förälskelser på gång, dels Skillets whispers in the dark som slår allt just nu, och uttrycket "mind bullets" i wonderboy. Överlag så är wonderboy väldigt episk och trevlig. Särskilt ihop med videon.

Annars så är jag sjukt nöjd med min lilla dator. Den är inte världens snabbaste, ingen speldator direkt, ingen värstinghistoria över huvud taget egentligen, men väldigt väldigt bra på det den ska kunna. Den är liten, lätt att ta med, perfekt att surfa och skriva på. Den har blivit min planerings- och anteckningsdator. Jag gillar inte att den har inbyggd webkamera, men jag ska skaffa ett fint klistermärke att ha där så finns den inte mer. En annan sak som kanske inte är helt hundra är att skärmen är så bred, det blir en himla massa scrollande ibland. Men det går att överleva. Jag har ännu inte lyckats bli tokig på batteritiden i alla fall, det är en bra sak.

RSS 2.0