Mera klänning

Tack Lisen :) det är nog rätt så jag med den röda klänningen faktiskt. Men det kommer förmodligen inte hända, undrar om det är för att jag är för feg eller för traditionell... nej, min brudklänning ska vara en "riktig brudklänning".  Hur en riktig brudklänning ser ut kan jag inte riktigt förklara, men jag har några idéer i huvet som förhoppningsvis kommer ha blivit mer konkreta om några veckor, när jag har fått hjälp att sätta ihop dem...
En röd klänning kan för mig inte riktigt vara en "riktig" brudklänning, på samma sätt som till exempel en knälång klänning. Och sannolikheten måste betraktas som något större att jag i framtiden, efter bröllopet alltså, får en chans att bära en riktigt läcker knallröd skapelse än en stor tygig vit historia. Men visst skulle jag passa i den röda. Typ hur bra som helst ;)

I jakt på Klänningen

Det vore allt bra häftigt att gifta sig i en knallröd klänning...
Jag vet inte om jag riktigt egentligen skulle våga, eller vilja för den delen, vill man så vågar man väl antar jag. Säga vad man vill om viljor och vågar, men den är läcker den röda klänningen.



En annan klänningsvariant som jag beundrar lite i smyg är gräddpuffarna. Ganska gräsliga egentligen, men det finns ändå några som kan bära upp dem. Jag misstänker att jag själv inte skulle se riktigt klok ut i en sån där puffig skapelse, och har egentligen aldrig gillat dem, men jag börjar mer och mer imponeras av volymen och puffigheten i till exempel en sån här kreation.

Däremot har jag lite svårt för att ungefär skitmånga procent av alla modeller som ligger ute för beskådning är helt ärm- och axelbandslösa. Det är jag inte helt överens med. Letandet fortsätter.

RSS 2.0