"Laga mat" kan få en ny betydelse...

Svinkallt. När vi vaknade i morse var det ungefär 26 grader kallt ute, och 16 grader i axelhöjd inomhus. Det kändes med andra ord som att gå omkring på ett kylskåpsgolv... Men nu är det mycket varmare, både inne och ute och solen skiner. Jag kanske vågar mig ut en sväng trots allt. Snubblade över den här lilla texten: http://www.aktavara.org/News.aspx?r_id=14796 hade inte hört något om det där köttlimmet förut men det låter ju rätt vidrigt. Värst är att det verkar sjukt enkelt att argumentera för, fastän man egentligen fattar att det bara är skit. Som skribenten uttrycker sig: "Färs är färs och korv är korv. [...] det nya, så att säga ”kroppsegna”, sättet att skarva ihop köttbitar på, är det inte riktig meningen att vi ska vara medvetna om." jag gillar det inte. Vill man så gärna minska köttsvinnet så gör färs och korv av resterna som vanligt då, hur svårt ska det vara?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0